Hemsida WordPress

Hemsida WordPress

 

 1. WordPress är enkelt att installera, hantera och uppdatera. Du behöver inte vara någon programmerare för att använda WordPress. Allt du  behöver är en webläsare och en Internetuppkoppling för att jobba med din hemsida.
  Hör av dig till oss så löser vi allt praktiskt med hemsida och domännamn åt dig.

 

 1. Det är sant att WordPress startade som ett bloggsystem men det var länge sedan. Under årens lopp har WordPress utvecklats till ett fullfjädrat CMS-system, Content Management System, eller helt enkelt innehållshanteringssystem på svenska. Med Hemsida WordPress redigerar du enkelt på vilken dator eller surfplatta som helst, inget behöver installeras. Du kan även göra ändringar från din SmartPhone om du vill.

 

 1. Tusentals proffs kan hjälpa dig med din hemsida. Du är inte bunden till en speciell lösning utvecklat av ett enskilt företag som var så vanligt förr. Gick företaget i konkurs så stod du helt plötsligt med en hemsida som inte gick att använda eller uppdatera. Den risken är helt borta.

 

 1. Behöver du någon speciell funktion på din hemsida? I nittionio fall av hundra så finns det redan ett tilläggsprogram som klarar biffen och fler och fler utvecklas hela tiden. Vill du ha en webshop på din hemsida? Inga problem, installera tillägget WooCommerce och du är igång som näthandlare!

 

 1. WordPress är vänligt mot sökmotorer. En av Googles ingenjörer, Matt Cutts säger: ”Wordpress löser automatiskt ton av problem med sökoptimering”. Självklart finns det tilläggsprogram även till sökoptimering som identifierar och löser problem på studs.

 

 1. Hemsida WordPress är populärt. Med alla dessa fördelar är det inte konstigt att över 30% av alla hemsidor numera drivs av WordPress.

 

 1. Massor av användare världen över ventilerar sina kunskaper på Internet. Är det något du funderar över, googla och du hittar svaret.

 

 1. Hemsida WordPress är optimerat för mobiltelefoner och surfplattor. Om du tror att alla besökare på din hemsida kommer från vanliga datorer är det dags att tänka igen. Mobilanvändningen exploderar. Om din hemsida inte ser fantastisk ut i mobilen/paddan lämnar de din hemsida för att gå någon annanstans. Du behöver inte göra någonting speciellt för att din hemsida ska se bra ut i mobilen, det gör Hemsida WordPress automatiskt åt dig.

 

 1. Väl utprovat. Med över tio år på nacken är systemet förfinat, testat och prestandaoptimerat, ett CMS-system i världsklass helt enkelt.

 

 1. WordPress är öppen källkod. Till skillnad från många webbyråers egenutvecklade CMS-system är Hemsida WordPress helt fritt utan begränsningar och kostnader. Du kan använda det hur du vill och var du vill helt utan rädsla för att något ska kunna hända i framtiden.

När du väljer Hemsida WordPress så får du fullständig kontroll över din hemsida. Det är den ultimata lösningen till alla företag. Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång på nolltid!