title
 
ENGÅNGSPRIS 6990:-

Inga månadskostnader. Mobilanpassning ingår i priset.

Webhotell från 29:- i månaden. Fri support.

Bli synlig i Google genom att välja hemsida från oss
Fr o m 21 april 2015 prioriterar Google mobilanpassade hemsidor i sina sökningar så nu är det viktigare än någonsin att synas bra i mobiltelefonen.

 

Spara tusenlappar genom att välja hemsida från oss
Hos oss ingår alltid mobilanpassning i priset.

 

Startpaket inkl support 6990:-. Engångskostnad!
Startpaket inkluderar startsida med bildgalleri, undersidor (antalet undersidor är fritt, vi bygger 4-6 st åt dig för att underlätta när du själv ska utöka med fler undersidor) och kontaktformulär. Du skickar oss dina bilder och texter, sedan bygger vi hemsidorna åt dig. Efter vi fått allt material från dig är vårt mål att din hemsida ska vara klar för publicering efter c:a två-tre veckor. Byggs i WordPress, världens största CMS-system med fantastiska möjligheter. Vill du ha något alldeles extra, välj:

 

Skräddarsydd hemsida enligt dina önskemål
Vi kan också bygga skräddarsydda hemsidor om så önskas. Du får en offert baserad på dina specifikationer.

 

Kostnadsfritt förslag
När förslaget är klart kontaktas du för godkännande. Är du inte nöjd med förslaget tar vi fram nytt förslag på hemsida eller så väljer du att avbryta. Du betalar ingenting för förslaget om du väljer att avbryta*.

 

Fri support
Du sköter sedan din hemsida själv med ett helt års fri support från oss om du behöver hjälp att ändra texter och bilder på din hemsida.

 

Oändligt antal sidor
Du kan själv utöka hemsidorna med oändligt antal undersidor och extrafunktioner. Vill du inte göra det själv så kan vi utföra det åt dig mot timdebitering eller offert. Vill du kan vi även utforma ett underhållsavtal så du får ett fast pris.

 

Teknik och lösningar
Merparten av våra hemsidor är byggda i WordPress eller Joomla, marknadens populäraste system för hemsidor. Båda dessa lösningar är s k Opensource, vilket innebär att de är helt gratis att använda. En stor fördel är att det även finns mängder av insticksprogram (plug-ins) som också är gratis eller endast kostar några hundralappar. Det gör det möjligt att infoga funktioner som gästböcker, bildspel, facebook-integration eller vad man nu kan tänka sig.

 

Webhotell från 29:-/månaden
Webservrarna är placerade i en väl skyddad serverhall med maximal uppkopplingshastighet vilket garanterar att dina hemsidor kommer att laddas snabbt. Serverhallen har batteribackup och dieselelverk som tar över om det blir problem med strömförsörjningen. Backup tages varje dag.

 

Annat webhotell
Vill du använda dig av annat webhotell ombesörjer vi installationen till en fast kostnad förutsatt att webhotellet du vill använda är uppdaterat och förberett för moderna hemsidor (lägsta transferavgift är 700:-).

 

Domän
Har du inget domännamn så hjälper vi dig att registrera. Att registrera en domän kostar några hundralappar beroende på om det är .se, .com, .nu eller annat. Det här är en årlig kostnad (för alla domänägare) som tas ut av Stiftelsen för Internetinfrastruktur. Du kan välja annan registrator än oss om du så vill. Väljer du oss så ser vi till att du själv står som ägare till domänen. Det är viktigt att du själv äger dina hemsidor!

 

Kontakta oss nu

 

*Observera att förslaget kan innehålla bilder och texter som avser att förmedla en känsla hur din hemsida kan se ut. Dessa bilder ingår inte i priset och kan vara skyddade av upphovsmannarätten. Ibland måste du kanske köpa bilden från en bildbyrå, vi hjälper dig i så fall att hitta lämplig byrå med humana priser. Du ansvarar alltid själv för vilka bilder och texter du har på din hemsida.

Klicka här >>>