title
 
Tyckt:

lassestefanz

 

”Ibland är det snabba ryck som gäller som t ex när Lasse Stefanz skulle framträda i Melodifestivalen och behövde en backdrop samt en video snabbt till sin hemsida. Jocke och Tommy ställer alltid upp när det gäller!”

Monica Olsson, LS Musik AB

zacks

 

”Till alla som funderar på att anlita Smarta Hemsidor kan jag bara säga att ni inte behöver tveka en sekund. Jag fick hjälp med att designa min logga och hemsidan för min nya restaurang Zacks, kan skriva en hel del om hur jag upplevde mitt samarbete med grabbarna på smarta hemsidor men det sägs att en bild säger mer än tusen ord så besök min hemsida och få din egen uppfattning, ett otroligt proffsigt arbete som jag är otroligt nöjd med och kan rekommendera Smarta Hemsidor med varmt hjärta. Tack ska ni ha.”

Zana Canpolat, Restaurang Zacks, m fl.

Bykrogen

 

”Vi har svårt att tänka oss en bättre samarbetspartner både när det gäller hemsidor och trycksaker”

Richard Nilsson, Bykrogen Österslöv AB

sitz

 

”Vi blev positivt överraskade över det bemötande vi fick från allra första stund. Vi befann oss i tidsnöd inför en mässa, men killarna på Smarta Hemsidor designade om vår hemsida snabbt, la till en katalogfunktion och såg till att den blev klar på ett enkelt och smidigt sätt”

Tomas Bach, Sitz Design AB.

crado

 

”Sen vi startade Crado Equipment AB så har vi använt oss av  Smarta Hemsidor.De gör allt kring marknadsföring för oss, hemsidor tryckoriginallogotyper mm. Det är prisvärt, snabbt och enkelt för oss.”

Andreas Millde, Crado Equipment AB.

lejongym

 

”Smarta Hemsidor har på kort tid tagit fram både hemsidor och broschyrer till två av våra verksamheter, Sporren och Lejongymnasiet. Killarna är proffsiga och lyhörda för våra önskemål. De är också noga med att redovisa alla kostnader. Vårt företag är mycket nöjt med samarbetet.”

Ioan Nuca, Lejonskolan AB

Klicka här >>>